Despre mine

luni, 13 mai 2024

eTwinning School Label winners

https://school-education.ec.europa.eu/en/recognition/etwinning-school-label/winners-list?period=2024-2025

 Felicitări celor 63 de școlidin România  care au primit titlul de „Școală eTwinning” în acest an. 😊

Lista completă poate fi consultată aici - https://school-education.ec.europa.eu/.../winners-list...

  Dragi părinți, copii și colegi,

Cu bucurie și recunoștință, ne adresăm vouă pentru a împărtăși vestea că  astazi ,13 05.2024 am primit certificatul european de școală eTwinning! Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul, devotamentul și implicarea voastră în procesul nostru educațional.

Părinți, sunteți inima noastră și susținerea noastră neîntreruptă. Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și pentru că ați fost mereu alături de noi, încurajându-ne să explorăm noi orizonturi în educație și să ne implicăm în proiecte inovatoare.

Copii dragi, sunteți adevăratele noastre surse de inspirație. Fiecare zâmbet, fiecare efort depus și fiecare realizare a voastră ne umple inima de mândrie. Vă mulțumim pentru entuziasmul și dedicarea voastră în cadrul proiectelor eTwinning, care au contribuit la această distincție onorantă.

Colegi, sunteți partenerii noștri în călătoria educațională. Împreună, am creat un mediu de învățare colaborativ și încurajator, care a făcut posibilă această reușită. Vă mulțumim pentru colaborarea voastră și pentru călătoria minunată pe care am parcurs-o împreună.

Încheiem această notă de mulțumire cu recunoștința noastră profundă pentru eforturile depuse și pentru susținerea continuă. Cu voi alături, suntem pregătiți să continuăm să explorăm, să învățăm și să ne dezvoltăm, transformând visele noastre educaționale în realitate.

Cu toată stima,

echipa eTwinning a școlii Bălilești



Caravana „Vacanță în Siguranță” la Școala Gimnazială Bălilești

  Caravana „Vacanță în Siguranță” la Școala Gimnazială Bălilești Pe data de 21 august 2024, Școala Gimnazială Bălilești a fost gazda unui ev...