Despre mine

marți, 30 noiembrie 2021

Diseminare proiect -Dor de toamnă, dor de școală




PROCEDURĂ DE LUCRU

Proiectul  a început  în luna septembrie 2021 odată cu începerea anului școlar și s-a încheiat  în luna  noiembrie 2021.

Proiectul e Twinning „Dor de toamnă, dor de școală” a ajuns la final. Si-a propus să cultive și să valorifice potențialul creator al elevilor, să descopere și să promoveze noi talente, să stimuleze elevii pentru dedicarea timpului liber către manifestarea talentului lor și cultivarea valorilor universale exprimate prin desen, culoare și creație literară, TIC. Și a reușit să facă tot ceea ce și-au propus organizatorii proiectului.

Toamna are un farmec special, iar acest proiect a fost o călătorie printre frumusețile și bogățiile ei. Începutul de an școlar ne-a adus iar împreună, elevi, părinți, cadre didactice, la distanță, dar totuși aproape.

Acest proiect ne-a apropiat prin creativitate, generozitate, un timp încântător petrecut împreună. Activitățile propuse au fost foarte interesante și plăcute pentru copii. Aceștia au fost entuziasmați și nerăbdători să se implice în proiect. La fel și profesorii. Proiectul le-a stimulat creativitatea și le-a cultivat iubirea și grija pentru frumusețea și culorile naturii. Ei au fost foarte încântați de temele propuse-toamna și școala-dar și de lucrările realizate. Au învățat să lucreze cu noi aplicații. Cu toții ne-am facut prieteni noi de la care am învățat ce este cooperarea, colaborarea, munca în echipă, tenacitatea, perseverența, empatia. 

A fost o experiență plăcută în care am colaborat, împreună cu doamna profesor Burluși Maria prof înv primar la Școala Gimnazială Bălilești ,județul Argeș ,școală unde ne desfășurăm activitatea , cu parteneri din alte țări, precum Republica Moldova(Chișinău, Cahul, Popeștii de Sus-Drochia) și Turcia, în total un număr de 70 de cadre didactice. A fost o colaborare fructuoasă cu cadrele didactice din foarte multe localități din România: Timișoara, Reșița, Arad, Cluj-Napoca, Caransebeș, Reșița, Onești, Vaslui, Bacău, Maramureș, Galați, Alexandria, Piatra Neamț,  Ploiești, Bistrița, Suceava, Baia Sprie, Dâmbovița.

A fost un proiect distinct cu profesori și elevi minunați, un proiect realizat de oameni iubitori de frumos, de culoare, de inovație. 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Caravana „Vacanță în Siguranță” la Școala Gimnazială Bălilești

  Caravana „Vacanță în Siguranță” la Școala Gimnazială Bălilești Pe data de 21 august 2024, Școala Gimnazială Bălilești a fost gazda unui ev...